Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen

Kan ik meerdere ideeën indienen?

Zeker, al je ideeën zijn welkom.

Ik heb een idee dat niet binnen de 7 thema’s past, wat moet ik doen?

Als je een idee hebt dat niet (helemaal) binnen de 7 thema’s past, kies dan het thema dat het beste past. Dan bekijken we het idee alsnog. 

Ik heb dit idee ook al ingediend bij het project over de Zeeweg, kan ik het nog een keer invullen?

Kijk eerst even of jouw idee misschien al tussen de ideeën staat die zijn aangenomen. Het kan zijn dat jouw idee of iets vergelijkbaars al is ingediend en goedgekeurd door de jury. Als dat niet het geval is, maar je denkt dat jouw idee nu wel kans maakt, mag je het nogmaals indienen.

Ik weet niet zeker of mijn idee aan alle spelregels voldoet, wat moet ik doen?

Als je twijfelt of je idee aan de spelregels voldoet, maar je denkt van wel, stuur het dan alsnog in. Bij de beoordeling zullen wij kijken of het aan de regels voldoet. Je kunt ook contact opnemen met Martijn Ridder: 


Omgevingsmanager provincie Noord-Holland
 

E-mailadres
samenslimnaarzee@noord-holland.nl
 

Telefoonnummer
06 3199 3431
 

Hoe weet ik of mijn idee wordt aangenomen?

De provincie zal op alle ideeën reageren en uitleggen waarom jouw idee wel of niet is aangenomen. Je krijgt dus feedback over de beslissing.

Hoe weet ik of mijn idee past binnen provinciaal of gemeentelijk beleid?

Als je niet zeker weet of je idee op provinciaal, gemeentelijk of landelijk niveau thuishoort, kun je het nog steeds insturen. Wij zullen het beoordelen. Daarnaast kun je hier op de website van de rijksoverheid de taken van de provincie bekijken, de gemeentelijke taken zijn nog lokaler. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/provincies/taken-provincie 

Login om verder te gaan

Blijf me betrekken en houd me op de hoogte.

Verversen

Cancel